Artykuły

  • Drukuj

ULOTKA 10 2020 S1 SM


 

12.05.2020 

DRODZY KLIENCI!

Zwracamy się z prośbą o zwrócenie KIEŁBASY REGIONALNEJ o numerze partii: D22A927/0 z terminem przydatności do spożycia 19.05.2020, do punktu zakupu.

 


 

W dniu 28 listopada 2019 r odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród w konkursie:

„PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI” w przemyśle mięsnym-Jesień 2019.

organizowanym przez

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego oraz Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Pragniemy Państwa poinformować, iż nasze dwa produkty:

Carpaccio z indyka, Filet z kaczki Premium, Winerki z indyka z gęsiną, Winerki z indyka z cielęciną

zdobyły tytuł:

PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

 

dyplom Ministrwa Rolnictwa carpaccio filet z kaczki winerki2

  • carpaccio_z_indyka
  • dyplom Ministrwa Rolnictwa carpaccio filet z kaczki winerki2
  • filet_z_kaczki_premium
  • winerki_z_indyka_z_cielęciną_P
  • winerki_z_indyka_z_gesina

 


 

 

ulotka tyrolska z indyka

ulotka indyk w rosole

 


 

 

ulotka Kminkowa z Indyka

 

ulotka pasztet kremowy


 

W dniu 29 listopada 2018 r odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród w konkursie:

„PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI” w przemyśle mięsnym-Jesień 2018.

organizowanym przez

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego oraz Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Pragniemy Państwa poinformować, iż nasze dwa produkty:

Półgęsek Dojrzewający oraz Krakowska z fileta indyka

zdobyły tytuł:

PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

dyplom Ministrwa Rolnictwa Półgęsek Dojrzewający Krakowska z Fileta Indyka 2

  • 20181129_135823
  • 20181129_140615
  • dyplom Ministrwa Rolnictwa Półgęsek Dojrzewający Krakowska z Fileta Indyka
  • krakowska z fileta indyka
  • polgesek_dojrzewajacy
 
 

 
ulotka nowosc winerki
 
 
 
 

GIZEWSKI PREMIUM
 
 

 
Informujemy naszych klientów, iż firma nasza jest laureatem OGÓLNOPOLSKICH KONKURSÓW WĘDLINIARSKICH 
 
"XXIII FORUM RZEŹNICTWA, WĘDLINIARSTWA I KUCHMISTRZOSTWA"  
 
POLAGRA, Poznań, 26 września 2017

 

statuetka drobiowy przeboj  DYPLOMY XS

 

puchar ministra rolnictwa  DYPLOMY XS

 

 

 

 

 


 

Nowe logo "GIŻEWSKI", zmieniamy się dla WAS. 

Rebranding firmy z odświeżonym graficznie logo, które chcemy Wam przedstawić.


logo

 

 


 

Informujemy naszych klientów, iż firma nasza jest laureatem OGÓLNOPOLSKICH KONKURSÓW WĘDLINIARSKICH "

XXII FORUM RZEŹNICTWA, WĘDLINIARSTWA I KUCHMISTRZOSTWA"   

POLAGRA, Poznań, 27 września 2016

 

DYPLOM Idyczka gotowana premium XS

DYPLOM Kiełbasa z filetem z indyka XS

 

  DYPLOM Kiełbasa Śląska z indyka XS

 WYRÓŻNIENIE IX 2016 XS


 

26.05 - 31.07.2016 Światowe Dni Młodzieży - KRAKÓW

S30C-916090708060

 


 

Informujemy naszych klientów, iż firma nasza jest laureatem OGÓLNOPOLSKICH KONKURSÓW WĘDLINIARSKICH "WIELKANOC - MIĘSNE ŚWIĘTA POLSKA TRADYCJA" 

 

Poznań, 12 marca 2016

1

 

 2016031411

 

 

 2


REPREZENTACJA FIRMY UCZESTNICZYŁA W DNIACH 12.02.2016 - 15.02.2016 W ATENACH  

 W TARGACH  Ho.Re.Ca. ( Hotel-Restaurant-Cafe)

Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Atenach dniach 12-15 lutego 2016 roku w centrum wystawienniczym Metropolitan Expo w Atenach zorganizował stoisko informacyjne podczas Międzynarodowych Targów HO.RE.CA. 2016.

Targi przeznaczone były do konkretnych potrzeb przedsiębiorców i handlowców asortymentu Ho.Re.Ca. i zdecydowanie były one największym wydarzeniem wystawienniczym obejmującym cały zakres hotelarstwa i gastronomii (wyposażenie hoteli, restauracji, kawiarnie, napoje, artykuły spożywcze). Zgromadziły ponad 550 wystawców i około 210 tys. odwiedzających. Szczególnie interesujący jest fakt, że frekwencja wzrosła o 43 procent w porównaniu do ubiegłego roku. Tak duża liczba wystawców i zwiedzających, wysoka estetyka ekspozycji, interaktywnych i edukacyjnych imprez równoległych, jak również ilość umów handlowych zawartych w czasie trwania targów, po raz kolejny udowodniły, że HO.RE.CA. jest nie tylko instytucją wystawienniczą dla sektora turystyki i gastronomii, ale również jest niezwykle istotnym forum dla całego przemysłu hotelarskiego i przemysłu gastronomicznego w Grecji. Wiceminister Turystyki, Elena Kountoura zainaugurowała jedenastą edycję HoReCa, w obecności Ministra Gospodarki, Rozwoju i Turystyki, George'a Stathakisa oraz Prezesa Izby Przemysłowo - Handlowej w Atenach K. Michalosa. Jednocześnie odbywało się wiele imprez towarzychach prezentacji, pokazów i konkursów gastronomicznych. A także Walne Zgromadzenie Greckiej Izby Hoteli. Na stoisku WPHI Ambasady RP w Atenach, gościła rekordowa pod względem ilości misja reprezentująca trzydzieści osiem polskich firm, w tym nasza. 

Przedstawiciele firm polskich przy pomocy pracowników WPHI Ateny prowadzili rozmowy biznesowe, prezentowali swoje materiały promocyjne, a także częstowali swoimi wyrobami. Oferty polskich firm cieszyły się ogromnym zainteresowaniem. Podczas targów zorganizowano wile spotkań biznesowych. Stoisko odwiedzili przedstawiciele organizatorów, samorządu gospodarczego, mediów, społeczności polonijnej oraz greckich firm wielu branż. Greccy przedsiębiorcy wykazali duże zainteresowanie polską ofertą. Relacja ze stoiska informacyjnego WPHI Ateny oraz wywiad z pracownikami i przedsiębiorcami ukazał się w głównym wydaniu cieszącej się z największej oglądalności ogólnogreckiej stacji telewizyjnej Ant1.

 

W ramach programu dla uczestniczących w misji polskich przedsiębiorców zorganizowano dziesiątki spotkań B2B, wizyt studyjnych w przedsiębiorstwach greckich, prezentacji oraz seminarium informacyjne w siedzibie WPHI Ateny, poświęcone możliwościom i uwarunkowaniom współpracy z partnerami greckimi. Polskie firmy spotkały się m.in. z przedstawicielami greckich sieci handlowych, super marketów i hurtowni oraz dystrybutorami. Nawiązano liczne, bardzo obiecujące, kontakty handlowe.

 

 

Relacja filmowa: 

https://www.facebook.com/1571371493119884/videos/vb.1571371493119884/1716303801959985/?type=3&theater


 

7.10.2015-11.10.2015

 

REPREZENTACJA FIRMY UCZESTNICZYŁA W DNIACH 07-11.10.2015 W KOLONII W TARGACH "ANUGA 2015". 

 

CELEM WYJAZDU BYŁO POSZERZENIE DOTYCHCZASOWYCH RYNKÓW ZBYTU NA NASZE WYROBY.

 

Anuga to jedne z największych w Europie targów spożywczych -dla handlu detalicznego,rynku usług gastronomicznych, cateringowych itd.

 

Zapraszamy do zapoznania się z krótką fotorelacją z imprezy.

 

 


 

2.10.2015

OTWARCIE SKLEPU FIRMOWEGO W MIEJSKIEJ GÓRCE PRZY ULICY RYNEK 22,

Sklep czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-17.00, sobota 8.00-14.00

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

IMG-20151001-00071

 


 

 

22.09.2015   

Informujemy naszych klientów, iż firma nasza jest laureatem KONKURSÓW WĘDLINIARSKICH XXI FORUM RZEŹNICTWA, WĘDLINIARSTWA I KUCHMISTRZOSTWA odbywającego się podczas TARGÓW POLAGRA 2015

Poznań, 22 września 2015

1n

 zzz

 

 

 


 

13.08.2015

OTWARCIE SKLEPU FIRMOWEGO W RAWICZU PRZY ULICY WESTERPLATTE 2A,

Sklep czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-17.00, sobota 8.00-14.00

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

a

 


 

24.11.2014

REPREZENTACJA FIRMY UCZESTNICZYŁA W DNIACH 24-26.11.2014 W ABU DHABI W TARGACH "SIAL MIDDLE EAST 2014". 

CELEM WYJAZDU BYŁO POSZERZENIE DOTYCHCZASOWYCH RYNKÓW ZBYTU NA NASZE WYROBY.

Targi w Abu Dhabi są miejscem spotkań dostawców żywności z całego świata z odbiorcami z krajów całej Zatoki Perskiej.

Jest to jedno z czołowych wydarzeń biznesowych związane z sektorem spożywczym w tym regionie.

W tegorocznej edycji targów wzięło udział 49 firm z POLSKI.

Zapraszamy do zapoznania się z krótką fotorelacją z imprezy.

 


 30.09.2014 

Informujemy naszych klientów, iż firma nasza jest laureatem KONKURSÓW WĘDLINIARSKICH FORUM RZEŹNICTWA, WĘDLINIARSTWA I KUCHMISTRZOSTWA odbywającego się podczas TARGÓW POLAGRA

Poznań, 30 wrzesnia 2014

 

5

 

6